Bateig de Mar

La descoberta del mon submarí la permet el Bateig subaquàtic, al què es pot accedir a partir dels 8 anys d’edat.

VIU L'EXPERIENCIA DEL BUSSEIG PER 50 €, QUE SI ET DECIDEIXES A FER EL CURS B1 MÉS ENDAVANT, TE'LS DESCOMPTEM.

Si no tens cap experiencia i vols probar la inclusió en el mont del silenci, sense cap titulació et portem, ben acaronat a fer un paseig sota l'aigua al mar on et deixem tota la equipació

Es la oportunitat per descobrir el món submarí en un sol dia si vols anar a mar directament o en dos dies si prefereiges un dia de piscina aqui a Terrassa i despres anar a mar.

Com ho fem?

Per a nosaltres no es tracta només de portar-te una estona sota l'aigua agafat de la mà, sinó que pretenem que experimentis les primeres sensacions d'un submarinista i consta de:

  1. Explicació dels punts bàsics (aprox 20 minuts).
  2. Podem oferir-te a Terrassa mateig una primera immersió a la piscina si ho requereixes, per practicar una mica i habituar-nos a l'equip i a la respiració sota l'aigua. Agafar-li el tranquillo, vaja.
  3. Al dia de mar, l'activitat d'iniciació a la immersió al mar, sortirem al que diem "sortida de infanteria" des de un punt ben asequible de la costa a confirmar. La durada de la immersió dependrà del vostre consum d'aire i la vostra fatiga. Normalment estem entre 25 i 35 minuts sota l'aigua. 

Requisits

  • Tenir un mínim nivell a l’aigua ( nadar amb peus d’ànec, ulleres i tub respirador)

Material

Material del curs

  • Utilització de l’equip pesat i del neoprè

Material a portar per l’alumne:

  • Gorro de piscina (classes de piscina) i una samarreta
  • Ulleres
  • Tub respirador sense vàlvules i altres artefactes
  • Escarpins (botes)
  • Aletes

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies.