Nivell: profunditat màxima per 1 estrella serà de 20 metres, i els titulats de 2 estrelles o superior podran fer recorregut complert.

A la guia el lector trobarà precises il·lustracions tridimensionals com les de la presentació de l'actibitat, de les rutes submarines més interessants i centenars de fotografies dels fons, així com una detallada i pràctica descripció de cada punt d'immersió.

https://www.weboryx.com/ca/anthias-editorial

Dues immersions a Sant Feliu de Guíxols: la primera els túnels de Port Salvi, tot un clàssic, profunditat màxima 27 metres, per tant seria recomanable 2 estrelles o advanced, en tot cas ho comentem cas per cas en cas d'haver-hi algun interessat amb titulacio d'una estrella o similar; la segona immersió que proposo és la cala dels penjats (al costat dels túnels), la idea seria tant bon punt s'acaba la primera és va al centre Varadero Dive i es fa el canvi d'ampolla i caminant es va a la segona;

Aquesta immersió és molt maca, però té un accés un "xic exigent" ja que s'ha de baixar fins al punt i que és una mica escarpat; aquesta immersió té la profunditat que es vulgui per que consisteix en diferents canals submarines en perpendicular que cada cop guanyen més profunditat, per tant, tenint en compte que ja tindrem una immersió a 27 metres, haurem de moderar la cota per no entrar en deco.

En tot cas, jo he fet aquest doblet alguna vegada i en cap cas he entrat en deco fent les dues successives, però s'ha de vigilar.

EDUARD GARCIA VILANOVA

DETALLS

 

SORTIDA d’infanteria des de terra, dues immersions successives a Sant Feliu de Guíxols

Horari:


Hora d'inici: 9:00h
Hora Final: 13:30 aprox

Lloc sortida a Terrassa: 7:30 Hotel Don Cándido


Trobada al Centre d’inmercio Sant Feliu: 9:00h


Nivell: profunditat màxima 27 metres, per tant seria recomanable 2 estrelles o advanced, en tot cas ho comentem cas per cas en cas d'haver-hi algun interessat amb titulacio d'una estrella o similar molt fàcil i per a tots els nivells, la màxima profunditat és sobre els 18 metres

 

Limitat a 20 participants


Inclou: companys d’inmercio, bona companyia

IMPRESCINDIBLE llicència federativa al corrent, responsabilitat assegurança del participant, el Club convoca no organitza.

Preu: lloguer ampolla 10€

Opcions: Lloguer d’altres accessoris, consultar

Reserveu plaça al telèfon 604 427 813 mitjançant WhatsApp.

Notifiqueu si necessiteu res mes que ampolles.

Cal portar: equipació necessària per la practica del busseig i ganes de mullar-se. Ordinador de busseig.

T'esperem!!!

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies.