Dins del Projecte europeu ANERIS proposem una sortida d’igualtat, OMPLIREM UNA BARCA DEL MÀXIM DE DONES submarinistes amb mes de 20 immersions per anar a censar la fauna de la zona

Sortida Projecta Aneris Women Mix Power

- Sortida preferentment per a dones bussejadores
- Places limitades
- Preferencia per ordre d'inscripció
- En cas de necessitar material, pregunta al teu club o contacta amb el centre d'imerssió divers per llogar-lo

 

FECDAS i Club del Mar CRIS Terrassa, organitzem una sortida per censar la biodiversitat marina dins del projecte europeu Aneris. Una de les finalitats d'aquest projecte (liderat pel grup d'investigació EMBIMOS de l'Institut de Ciències del Mar - CSIC) és la d'acostar, connectar i fomentar la cultura marina envers la biodiversitat que conté el litoral català.

Però per tal de dur-ho a terme, és imprescindible la col·laboració ciutadana! Durant aquesta sortida, recollirem totes les observacions possibles de biodiversitat marina de les costes de Platja d'Aro, per posteriorment penjar-les al portal de ciència ciutadana MINKA.

El preu de l'activitat és:
- Preu federats/des: GRATUÏT

Tens ganes d'unir-te a nosaltres per censar el màxim d'espècies marines? ENVIEN'S UN E-MAIL INTERESSANT-VOS  info@clubdelmar.cat i et farem arribar full discripció. t'esperem el 29 de juny a les 10:00h al Centre d'Immersió DIVERS a Platja d'Aro.

Com arribar? https://maps.app.goo.gl/Dchx6GnEvAtC1ath7

Avinguda de s'Agaró, 136, 17250 Platja d'Aro, Girona

***L'activitat inclou: Ampolla, ploms (qui tingui ploms propis és preferible que els porti) i sortida desde embarcació.
*** L'activitat NO inclou: Material per a realitzar la immersió (vestit de neoprè, aletes, màscara, reguladors, jacket...) SI ETS SOCI DEL CLUB DEL MAR TERRASSA, PODRÀS LLOGAR LA RESTA DE MATERIAL A BON PREU COM SEMPRE.
**** Imprescindible portar càmera fotogràfica (GoPro, càmeres submergibles, càmeres compactes, càmeres rèflex, etc.) en cas de no tenir-ne, contactar amb mediambient@fecdas.cat per aconseguir una per vosaltres

Recomanem que porteu elements d'hidratació (aigua, begudes isotòniques...).

El qüestionari de salut l'ha d'omplir tothom que faci l'activitat de busseig, en cas que no ens el feu arribar abans de l'activitat, l'haureu d'omplir al mateix moment de l'arribada.

Qualsevol dubte que tingueu envieu un correu electrònic a mediambient@fecdas.cat


Us farem arribar un mail amb la confimació de les dades i la formalització de la vostra inscripció!

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies.