El 18 d'abril del 2021, Héctor Salvador es convertia en el primer espanyol a baixar al punt més profund dels oceans del nostre planeta: la Fossa de les Marianes. Triton Submarines LLC va crear una seu a Sant Cugat després de voltar pel mont

Sobre Triton Submarines LLC

Amb seu a Sebastian, Florida, Triton Submarines, LLC és el líder mundial en el disseny, enginyeria i fabricació de submergibles tripulats. Triton ofereix models que van d'1 a 66 passatgers, amb una profunditat d'entre 300 i 11.000 metres, cadascun dissenyat específicament per a la integració i operació a bord de iots de motor privats, creuers i altres vaixells.

Tots els Triton, excepte el casc de titani Triton 36.000/2 de profunditat oceànica completa, estan equipats amb un compartiment de passatgers totalment transparent que ofereix una experiència visual inigualable. Els més de 400 anys d'experiència submergible combinada de l'equip de Triton fan que l'empresa estigui únicament qualificada per oferir un producte altament complex que sigui segur, fiable, fàcil d'operar i fàcil de mantenir.

Tots els submergibles Triton estan construïts amb la classe DNV-GL o ABS com a estàndard per garantir la seguretat del client, i el servei postvenda superlatiu de Triton 24/7 a tot el món garanteix que els clients es mantinguin operatius al camp.

Des dels seus inicis el 2007, Triton ha guanyat notorietat amb diverses novetats mundials, incloses les primeres immersions submergibles tripulades a l'Antàrtida, la primera filmació d'un calamar gegant viu (Discovery Channel/NHK, Japó, des d'un Triton 3300/3 a profunditats que varien). de 600 a 930 metres), i el primer submergible del món capaç de fer immersions repetides fins al punt més profund de l'oceà (i certificat per a "profunditat il·limitada"): el Triton 36000/2. Utilitzats per a la ciència, la investigació, el rodatge i el plaer, els submergibles Triton són els vaixells més capaços del seu camp.

Gran part d'aquesta producció es fabrica a Sant Cugat mol aprop nostre i creiem que es mareig una visita guiada pel qui va ser l'enginyer aeronautic HECTOR SALVADOR que ens va presentar el projecte el mes de Febrer al Centre Excursuiionista de Terrassa.

QUANS VISITANTS PODEN ASSISTIR?

Com es una visita excepcional, ens demanen que el màxim de visitants sigui de 15 persones, per tant el Club a decidit que obrim inscripcions fins dimecres dia  5 d’abril única i exclusivament pels socis del Club, si el dimecres queden places disponibles ho farem extensiu als participants de la jornada de presentació que es va fer al febrer on l’assistència va superar les 80 persones.

 

QUANS VISITANTS PODEN ASSISTIR?

UNA EXPERIENCIA ÚNICA

Quinze socis i amics del Club del Mar CRIS Terrassa ens hem desplaçat aquest 13 d’abril fins a Sant Cugat del Vallès, molt a prop del sincrotró, per visitar les instal·lacions de Gutmar Aeromed. Guiats per l’enginyer en cap  Héctor Salvador hem pogut observar el procés constructiu dels batiscafs pioners en la complexa exploració dels límits de la profunditat submarina i l’aplicació de la tecnologia mes avançada amb finalitats científiques, i últimament recreatives. El coneixement i divulgació dels fenòmens que es produeixen en el mar repercuteixen inexorablement en el clima, les pluges, les collites i en la consciència d’espècie. Aquesta línia de recerca, rigorosa i escrupolosa, ajuda a dissenyar les millors solucions als grans problemes globals del mar. 

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies.