Visita conjunta a la fira Mediterranean Diving Show de Cornellà

El saló de busseig de Fira de Cornellà és tot un referent per al món del busseig al nostre país. La fira manté el seu lideratge després de 22 anys sent el punt de trobada de tots els agents involucrats: fabricants, distribuïdors, escoles i centres de busseig, professionals, esportistes, aficionats, didàctiques, agències de viatges especialitzades, etc.

Hem pensat que podríem assistir a la fira de Cornellà un grup representatiu del Club del Mar de Terrassa, us convidem a inscriure-us per fer la visita conjunta el dissabte 25 de març i anem tots plegats des de Terrassa.

Quedaríem a les 9:30 h davant del Hotel Don Candido per distribuir cotxes i compartir despeses.

Conjuntament consensuarem l'hora de tornada.

Si t’interessa passar una jornada de germanor i fer pinya en objectius comuns...

Apunta’t-hi!!

El Mediterranean Diving Show tornarà en 2023

El Mediterranean Diving Show tornarà en 2023

ANEM PLEGATS A LA FIRA MEDITERRANEAN DIVING SHOW 0ANEM PLEGATS A LA FIRA MEDITERRANEAN DIVING SHOW 1ANEM PLEGATS A LA FIRA MEDITERRANEAN DIVING SHOW 2ANEM PLEGATS A LA FIRA MEDITERRANEAN DIVING SHOW 3ANEM PLEGATS A LA FIRA MEDITERRANEAN DIVING SHOW 4ANEM PLEGATS A LA FIRA MEDITERRANEAN DIVING SHOW 5ANEM PLEGATS A LA FIRA MEDITERRANEAN DIVING SHOW 6ANEM PLEGATS A LA FIRA MEDITERRANEAN DIVING SHOW 7ANEM PLEGATS A LA FIRA MEDITERRANEAN DIVING SHOW 8ANEM PLEGATS A LA FIRA MEDITERRANEAN DIVING SHOW 9ANEM PLEGATS A LA FIRA MEDITERRANEAN DIVING SHOW 10ANEM PLEGATS A LA FIRA MEDITERRANEAN DIVING SHOW 11

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies.