Presentació llibre Ramon Guinjoan i Barons, records d'una vida polifacètica

L'asscicio del llibre de la Vida i l'ateneu Terrassenc es complauen a convidar-vos a l'acte de presentació del llibre Ramon Guinjoan i Barons Records d'una vida polifacètica

L’acte va tindre lloc el dimarts 7 de febrer de 2023, a les 7 de la tarda, a l’Ateneu Terrassenc (carrer Sant Quirze 2, Terrassa), i comptarà amb la participació de Santi Rius i Ramon Guinjoan.

 

Ramon Guinjoan i Barons, records d'una vida polifacètica

Al pròleg del llibret, escrit per Santi Rius Casas, podem llegir:
Transcriure aquest recull de records del Ramon Guinjoan ha estat molt especial ja que m’estimo al Ramon i he après molt de la seva manera de ser. El Ramon és una persona que per sobre de tot té una gran voluntat de servei als demés.
És una persona bona, lleial, treballadora, complidora, d’aquelles que sempre hi és, que no cal demanar-li res perquè ell ja t’ho dona tot d’entrada. Una persona que s’ha fet a ell mateix, emprenedora, negociadora, una persona que s’ha sabut buscar la vida en els moments que li ha calgut i que sempre ha trobat la manera d’aprofitar les oportunitats que li brindava la vida, les coneixences o les casualitats.
El Ramon és un bon amic i espero de tot cor que la lectura d’aquest recull us serveixi per saber una mica més de la seva increïble vida, ja que estic segur que algunes anècdotes i situacions viscudes us semblaran dignes d’una pel·lícula. Una vida totalment polifacètica.

Ramon Guinjoan i Barons, records d'una vida polifacètica 0Ramon Guinjoan i Barons, records d'una vida polifacètica 1Ramon Guinjoan i Barons, records d'una vida polifacètica 2Ramon Guinjoan i Barons, records d'una vida polifacètica 3Ramon Guinjoan i Barons, records d'una vida polifacètica 4Ramon Guinjoan i Barons, records d'una vida polifacètica 5

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies.