Els nostres amics del CRIS Barcelona, ens conviden a la jornada de projecció de imatges submarines i una pel·lícula de tema peixos a una salade projeccions en un entorn immillorable.

Benvolgudes amigues i amics socis

Aquesta comunicació és principalment per dir-vos que el proper dia 27 de Juliol, un dijous, hem organitzat una projecció de imatges submarines i una pel·lícula de tema peixos a una sala de projeccions de l’Aquàrium de Barcelona. L’entrada, gratuïta, serà a partir de les 19:00 h i s’allargarà fins desprès del tancament de les portes que és a les 20:00 h, o sia: que podrem sortir a les 21:00 h. Us recomanem assistir-hi perquè serà molt interessant, pel contingut i pel lloc. No cal trucar ni demanar reserva.

 

SI TENIU INTERÈS EN ASSISTIR

Reserveu plaça al telèfon 604 427 813 mitjançant WhatsApp

 

 


Els companys del CRIS ens varen sorprendre una una pelicules a que us fem arribar! Va ésser una jornada agradable i amb visita de L’Aquarium inclosa, us fem arribar l’enllaç de Youtube i algunes es fotos de la jornada.

 

PROJECCIÓ A L'AQUÀRIUM DE IMATGES SUBMARINES 0PROJECCIÓ A L'AQUÀRIUM DE IMATGES SUBMARINES 1PROJECCIÓ A L'AQUÀRIUM DE IMATGES SUBMARINES 2PROJECCIÓ A L'AQUÀRIUM DE IMATGES SUBMARINES 3PROJECCIÓ A L'AQUÀRIUM DE IMATGES SUBMARINES 4PROJECCIÓ A L'AQUÀRIUM DE IMATGES SUBMARINES 5

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies.