El Parc Subaquàtic va agafar forma l’any 1995  on el derelicte mes emblematic es el mercant Dragonera, que amb els seus 60 metres d’eslora, ara compta amb més de 150 espècies d’éssers vius que van recolonitzant l’escullera i retornant-li un

Port de TarragonaEl Parc Subaquàtic va agafar forma l’any 1995 després d’un intens procés d’estudi i col·laboració entre l’Autoritat Portuària de Tarragona i la Societat d’Exploracions Submarines de Tarragona. Va néixer la idea de crear un espai de protecció i regeneració de la fauna de la nostra costa.

Fruit d’aquest treball conjunt es va delimitar un espai lliure de pesca i obert a la comunitat esportiva i científica. El pal de paller va ser la ubicació del mercant Dragonera, que amb els seus 60 metres d’eslora ha estat la peça fonamental en la regeneració biològica d’una zona que ara compta amb més de 150 espècies d’éssers vius que van recolonitzant l’escullera i retornant-li una riquesa incomparable a la costa catalana.

El treball de regeneració es va incrementant amb l’enfonsament d’altres embarcacions i biòtops que generen una vida que augmenta el valor biològic i econòmic de la costa tarragonina. El Parc subaquàtic de Tarragona, situat al Passeig de l’Escullera disposa d’uns 200 metres d’amplada i uns 275 de llargada. Aquest permet observar més de 350 espècies i un gran nombre d’embarcacions enfonsades. El parc també col·labora en les accions de regeneració de la vida al fons marí mitjançant l’enfonsament de biòtops, projectes liderats per la URV i el Port Tarragona. I participa activament, des de fa anys, en la neteja de la platja del Miracle.

Documents que precisem per tramitar l'entrada al parc

  • fotocopia llicencuia 
  • fotocopia titulació
  • certificat metge en vigor o document de descarrega de responsabilitat (descarregueu pdf adjunt)

Matricula del vehicle que ha de entrar al parc.

MATERIAL DE LLOGUER PEL CLUB

Els socis tenen a disposició la possibilitat de llogas:

Regulador octopus 5,00€

Armilla hidrostàtica 5,00€

A consultar de mes material i fins a fi de estoc

Les ampolles i els ploms els proporciona el centre de divig amb qui contractem la sortida

El preu pendent a consultar

 

MATERIAL DE LLOGUER PEL CLUB
UNA INMERSIO AL El PARC SUBAQUATIC  DE TARRAGONA MERCANT DRAGONERA 0UNA INMERSIO AL El PARC SUBAQUATIC  DE TARRAGONA MERCANT DRAGONERA 1UNA INMERSIO AL El PARC SUBAQUATIC  DE TARRAGONA MERCANT DRAGONERA 2UNA INMERSIO AL El PARC SUBAQUATIC  DE TARRAGONA MERCANT DRAGONERA 3

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies.